Uhah

Det gik lidt lang tid siden sidst. Det kan skyldes to ting: Enten er jeg alt for travlt beskæftiget med at være arbejdsløs, eller også oplever jeg ingenting.
Men lidt godt er der at berette om. Jeg har repareret den dødsyge Scroll-Wheel på to Apple Magic Mouse. En reparation jeg troede ville aflive musene for alvor, men nu er de så gode som nye. Med en skalpel snittede jeg musen op langs siden for at komme ind til indvoldene. Oppe under skallen (ja det er nemlig en mus med en hård skal slet ikke som chokolademousse der er blød og luftig hele vejen igennem) sidder en sort anordning skruet fast med tre skruer der holder kuglen på plads så den stikker igennem hullet i skallen. Ligesom i gamle dage var de små ruller der opfanger kuglens bevægelser (altså som på de helt game mekaniske mus) dækket med en blanding af fedt, blod og snavs fra kvaste støvmider og findelte hudflager fra min ivrige prædigefinger, og sad derfor urokkelig fast i kadaveremosen.
Dernæst har jeg rundet 56.000 ( 7/10 af hele projektet) ord mærket på et projekt der startede da jeg deltog i IRL SAXO-forfatterskolen. Nærmest et hygge projekt til at holde mig i godt humør mellem afslagene fra de ansøgninger jeg skriver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *